WoonWulp knapt samen met vrijwilligers de tweede Skybox van ASWH op

25 februari 2014 door Hennie van der Zouw
WoonWulp knapt samen met vrijwilligers de tweede Skybox van ASWH op

HENDRIK IDO AMBACHT - Aangezien de eerste skybox van de Businessclub op de 1e etage van het clubgebouw al enkele seizoenen steeds volledig is volgeboekt, werd vorig seizoen een tweede skybox geïntroduceerd.

Deze skybox is toen gecreëerd in de laagbouw in het oude jeugdhonk. De tweede skybox is een aantal keren verhuurd, maar bij een evaluatie bleek dat er behoefte was de ruimte wat meer aan te kleden en sfeer te geven.

Onlangs heeft de WoonWulp samen met een aantal vrijwilligers de ruimte opgeknapt en het resultaat mag er zijn. Onder leiding van Businessclub-bestuurslid Jan van der Wulp is het jeugdhonk onder handen genomen en voorzien van een nieuwe vloer, ander behang en verdere sfeervolle aankleding.

De wedstrijd kan naar keuze bekeken worden vanaf het balkon van het sponsorhome, op de tribune of langs het veld.

De skybox is ideaal om relaties, klanten, teamgenoten of vrienden uit te nodigen om in een gezellige omgeving naar een wedstrijd te kijken onder het genot van een hapje en een drankje. Het buffet en de hapjes worden overigens verzorgd door onze gerenommeerde huiscateraar BonBon Partyservice.

 

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.