Echtpaar van der Vlies-de Bruin 50-jaar getrouwd

06 maart 2014 door Hennie van der Zouw
Echtpaar van der Vlies-de Bruin  50-jaar getrouwd

HENDRIK IDO AMBACHT - Het echtpaar Marinus Van der Vlies (79) & Adriana Neeltje van der Vlies-de Bruin (73)  is op 3 maart vijftig jaar getrouwd. Burgemeester Jan Heijkoop heeft hen op dinsdag 4 maart gefeliciteerd met hun gouden huwelijk.

Zij zijn getrouwd in Vlaardingen. Het echtpaar heeft 3 kinderen en 8 kleinkinderen

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.