Echtpaar van Leeuwen-van Wijngaarden 50-jaar getrouwd

06 maart 2014 door Hennie van der Zouw
Echtpaar van Leeuwen-van Wijngaarden  50-jaar getrouwd

HENDRIK IDO AMBACHT - Het echtpaar  Marinus van Leeuwen (70) & Martina van Leeuwen-van Wijngaarden (71) is op 5 maart 2014 vijftig jaar getrouwd. Burgemeester Jan Heijkoop heeft hen op deze dag gefeliciteerd met hun gouden huwelijk.

Zij zijn getrouwd in Rotterdam. Het echtpaar heeft 3 kinderen en 6 kleinkinderen.

Foto: Cees van Meerten.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.