ASWH in laatste kwartier ten onder

24 maart 2014 door Hennie van der Zouw
ASWH in laatste kwartier ten onder

HENDRIK IDO AMBACHT - Het laatste kwartier van de wedstrijd tegen Hoek deed ASWH de das om. In de 78ste minuut kwam ASWH via een treffer van Bart van Muyen op 1 - 0.

Maar zeven minuten later maakte Hoek via een treffer van Guillaume Clinckernaillie gelijk. De wedstrijd leek op een gelijkspel uit te lopen, ware het niet dat diezelfde speler van Hoek met die moeilijke naam in de 92ste minuut de ploeg van Hoek nog op een 2 - 1 voorsprong schoot.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.