Gemiste strafschop houdt RVVH en ASWH in evenwicht

07 april 2014 door Hennie van der Zouw
Gemiste strafschop houdt RVVH en ASWH in evenwicht

HENDRIK IDO AMBACHT - ASWH heeft geen gebruik kunnen maken van haar opgebouwde voorsprong, om de volle winst uit Ridderkerk mee te kunnen nemen. Vlak voor tijd, bij een 1 - 2 voorsprong voor ASWH miste Jesper van den Bosch een strafschop, waarna RVVH in een wanhoopsoffensief de stand nog gelijk kon trekken: 2 - 2.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.