ASWH F2 is voorjaarskampioen

22 april 2014 door Hennie van der Zouw
ASWH F2 is voorjaarskampioen

HENDRIK IDO AMBACHT - De kampioenswedstrijd werd gespeeld tegen Wieldrecht F1. De stand vooraf aan de wedstrijd was 9 gespeeld en 24 punten voor ASWH F2 en tegenstander had uit net zoveel wedstrijdjes 22 punten. ASWH F2 had dus voldoende aan een gelijkspel om kampioen te worden in hun klasse. Wieldrecht F1 moest winnen om de eerste plaats te veroveren.

Na een spannende wedstrijd waarin Wieldrecht twee keer een voorsprong nam schopte ASWH in de laatste minuut de gelijkmaker in de touwen waardoor de eindstand op 3-3 kwam en ASWH de kampioen werd.

De helden van ASWH F2 werden na afloop getrakteerd op een mooie kampioensbeker en een rondrit door Hendrik-Ido-Ambacht in een oude authentieke brandweerauto met sirene: heel het dorp moest toch weten dat zij kampioen geworden waren. In de kantine van ASWH wachtte het toegestroomde publiek om de kampioenen van ASWH F2 waar zij onder luid applaus werden binnen gehaald en door de ASWH-supportersvereniging werden getrakteerd op een frietje en drankje. Gefeliciteerd, mannen en we zien jullie terug tijdens de kampioenenparade.

Bijlage Foto F2

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.