Verdachte van brandstichtingen Weteringsingel aangehouden

13 mei 2014
Verdachte van brandstichtingen Weteringsingel  aangehouden

HENDRIK IDO AMBACHT - De politie heeft op 12 mei rond 02.30 uur een 20-jarige man uit Hendrik-Ido-Ambacht in zijn woonplaats aangehouden.

Kort voor zijn aanhouding hadden op twee verschillende locaties de Weteringsingel twee branden plaatsgevonden, waarbij een schuurtje en een vuilcontainer in brand waren gestoken. In beide gevallen was de brandweer er op tijd bij om de vlammen snel te doven.

Op basis van getuigenverklaringen kon de man in de buurt worden aangehouden. Hij is overgebracht naar het politiebureau in Dordrecht, waar hij wordt verhoord. Of de man mogelijk iets te maken heeft met eerdere branden in Zwijndrecht op 17 april en op 4 mei, is niet duidelijk en nog in onderzoek.

 
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.