ASWH/Stephan de Jong toernooi groot succes

31 mei 2010
ASWH/Stephan de Jong toernooi groot succes

HENDRIK IDO AMBACHT - Rond de 500 deelnemers, 24 E- en 24 F-teams, bestaande uit de verenigingen Drechtstreek, Overmaas, Pelikaan, RVVH, Smitshoek, VFC en uiteraard ASWH waren te gast op het Stephan de Jongtoernooi dat zaterdag is gehouden. Onder fantastisch weersomstandigheden en onder toezicht van veel belangstellende familieleden werd er naar hartenlust gestreden om de bal. Smitshoek was de grote winnaar van de dag door met de meeste eerste prijzen aan de haal te gaan.
Tijdens de prijsuitreiking kregen alle deelnemers een certificaat met daarop de teamfoto van de dag uitgereikt, dat allemaal muzikaal ondersteund door DJ Hans Klootwijk. Het toernooiplein was het middelpunt van de dag. Tussen de wedstrijden maakte het publiek gretig gebruik van een hapje en een drankje op dit gezellig aangeklede plein.

De toernooiorganisatie bedankt iedereen die een bijdrage heeft geleverd aan het slagen van dit toernooi. Het was een fantastische dag.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.