ASWH voetbalschool op zoek naar E-Meiden

16 juni 2014 door Hennie van der Zouw
ASWH voetbalschool op zoek naar E-Meiden

HENDRIK IDO AMBACHT - Het dames- en meidenvoetbal maakt onder de paraplu van de KNVB de afgelopen jaren een spectaculaire groei door. Vooral jonge meiden kiezen in steeds grote getale voor deze tak van sport.

Bij de ASWH Voetbalschool voetballen al jaren meiden mee met de jongens; pupillen worden ingedeeld op basis van leeftijd en voetbalkwaliteiten en hier wordt geen onderscheid gemaakt tussen jongens en meisjes: gemengd voetbal. Het is gebleken dat dit een uitstekende stimulans voor de ontwikkeling van jonge speelsters is.

Voor het komende seizoen 2014-2015 zijn er bij de E-pupillen een aantal meiden die het leuk zouden vinden om alleen met meiden in een team te spelen en tegen andere meidenteams te voetballen. Daarom is de ASWH Voetbalschool op zoek naar meisjes die ook in een meidenteam willen voetballen, tegen andere meidenteams in een meidencompetitie.

Uiteraard zal dit team gewoon mee draaien in de circuittraining van de E-pupillen waarbij techniektraining een belangrijk onderdeel is. Voetbaltechniek is voor meisjes net zo belangrijk als voor jongens en is de basis om goed te leren voetballen.

Dus meiden, ben je in de leeftijdscategorie van 8 t/m 10 jaar en hebben jullie zin om samen met andere meiden in een damesteam tegen andere meiden te voetballen? Stuur een mailtje naar prvoetbalschool@aswh.nl of meld je aan bij ASWH. Ervaring hierbij is hier geen vereiste, je kunt altijd mee voetballen.

Twijfel je of voetbal wel wat voor jou is? Kom dan gewoon eens vrijblijvend een proeftraining bijwonen. Dan kun je ervaren wat voetballen en trainen bij de ASWH Voetbalschool betekent.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.