Verkeersmaatregelen rondom parkeren bij ASWH - Feyenoord

07 juli 2014 door Hennie van der Zouw
Verkeersmaatregelen rondom parkeren bij ASWH - Feyenoord

HENDRIK IDO AMBACHT - Vrijdag 11 juli speelt ASWH om 19.30 uur op sportpark Schildman tegen Feyenoord. Om parkeerproblemen te voorkomen zijn in overleg met gemeente en politie een aantal verkeersmaatregelen genomen.

Voor het publiek dat met de fiets de wedstrijd komt bezoeken is er een fietsenstalling aan de Reeweg (tegenover het sportpark) gecreëerd en is er ook een fietsenstalling bij de toegang Baxpark-sportpark Schildman, bij de zendmast. De fietsenstalling op het sportpark, nabij het kleedkamers, is niet in gebruik. Fietsers worden aangeraden niet via de doorgaande weg naar een van de fietsenstallingen te gaan.

Het parkeerterrein van sportpark is alleen toegankelijk voor degene die in het bezit zijn van een Parkeerkaart. Automobilisten zonder Parkeerkaart worden aangeraden te parkeren op de parkeerterreinen  bij de sporthallen. Verkeersregelaars zullen op verschillende verkeerspunten aanwezig zijn voor het geven van aanwijzingen.

In verband met de wedstrijd is de Reeweg vanaf 16.00 tot 22.00 uur afgesloten vanaf de rotonde bij de Antoniuslaan tot op de hoek van de Van Galensingel. Bewoners zijn hierover geïnformeerd.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.