Meisjes van harte welkom bij ASWH

06 oktober 2014 door Hennie van der Zouw
Meisjes van harte welkom bij ASWH

HENDRIK IDO AMBACHT - Voetbalvereniging ASWH heeft weer een echt meisjesteam in de leeftijd 8 – 10 jaar.

Een fanatiek ME1 team, waar alle meisjes zeer veel plezier hebben in de trainingen. De eerste wedstrijden gingen weliswaar verloren, maar het spel wordt steeds beter, de eerste overwinning zal niet lang uitblijven. Het team wordt gesponsord door Lascentrum, een groothandel in las- snij- en veiligheidsproducten, die zowel geïmporteerd als geëxporteerd worden. J.l. zaterdag mocht het meisjesteam als promotie samen met het eerste elftal van ASWH het veld op, waarna gezamenlijk de wedstrijd werd bekeken.

Meer informatie over meisjesvoetbal bij ASWH is te verkrijgen via de mail: voetbalschool@aswh.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.