Echtpaar van der Padt-van der Waal 50-jaar getrouwd

13 november 2014 door Hennie van der Zouw
Echtpaar van der Padt-van der Waal 50-jaar getrouwd

HENDRIK IDO AMBACHT - Echtpaar van der Padt-van der Waal 50-jaar getrouwd

Het echtpaar Aart van der Padt (76) & Cornelia Maria van der Padt-van der Waal  (71) was op 12 november 2014 vijftig jaar getrouwd. Burgemeester Jan Heijkoop heeft hen op deze dag gefeliciteerd met hun gouden huwelijk.

Zij zijn getrouwd in Hendrik-Ido-Ambacht. Het echtpaar heeft 2 kinderen en 3 kleinkinderen.

Foto gemaakt door Cees van Meerten.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.