ASWH D3 de eerste kampioen van seizoen 2014-2015

17 november 2014 door Hennie van der Zouw
ASWH D3 de eerste kampioen van seizoen 2014-2015

HENDRIK IDO AMBACHT - Afgelopen zaterdag werd bij ASWH het eerste kampioenschap gevierd van het seizoen 2014-2015. De pupillen van D3 grepen op onnavolgbare wijze de titel in de najaarscompetitie. De eerste zeven wedstrijden leverden de maximale score van 21 punten op, goed voor een voorsprong van zeven punten op de nummer twee in de afdeling. Toevallig ook de laatste tegenstander.

Hoewel D3 voldoende had aan een gelijkspel, waren de spelers allerminst van plan om op een puntje te spelen. Gesterkt door eerdere dikke overwinningen (18-1, 13-0 en 14-0) ging het team vol voor de winst. Al voor rust werd concurrent Oranje Wit op een 3-0 achterstand gezet.  In de tweede helft scoorden de Dordtenaren nog wel een keer tegen, maar daar bleef het bij. Dankzij de 3-1 overwinning werd ASWH D3 de terechte kampioen. De klinkende cijfers? Acht wedstrijden gespeeld, 24 punten en een doelsaldo van 84 voor en slechts 6 tegen.

Na afloop werd het team dan ook feestelijk ontvangen in de ASWH-kantine. Onder brede belangstelling van ouders, familieleden en geïnteresseerden namen de spelers de felicitaties in ontvangst van jeugdbestuur en supportersclub. Natuurlijk ontbraken een welverdiend frietje en consumptie niet bij het vieren van deze topprestatie!

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.