ASWH verwelkomt Tristan Smit als 1100e lid

24 november 2014 door Hennie van der Zouw
ASWH verwelkomt Tristan Smit als 1100e lid

HENDRIK IDO AMBACHT - Voetbalvereniging ASWH uit Hendrik-Ido-Ambacht blijft maar groeien! Recent mocht de club het 1100e lid verwelkomen. Een bijzondere mijlpaal, waar uiteraard even bij stil werd gestaan.

Voorafgaand aan de wedstrijd tegen Katwijk werd Tristan Smit door aftredend voorzitter John Middendorp op het veld toegesproken. Middendorp overhandigde bovendien een aantal leuke cadeaus aan de zesjarige pupil. Het bereikte ledenaantal van 1100 toont eens te meer aan dat ASWH binnen de gemeente Hendrik-Ido-Ambacht een bloeiende vereniging is, waar jong en oud op plezierige wijze kan voetballen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.