ASWH stelt nieuwe Technische Commissie aan

27 november 2014 door Hennie van der Zouw
ASWH stelt nieuwe Technische Commissie aan

HENDRIK IDO AMBACHT - Tijdens de Algemene Ledenvergadering van maandag 24 november heeft ASWH een nieuwe bestuursstructuur aangenomen. Hierin is Wim Helmink benoemd als bestuurslid Voetbalzaken.

Mede door zijn nieuwe functie moest ASWH op zoek naar een nieuwe, liefst uitgebreidere invulling van de huidige Technische Commissie (TC). De afgelopen tijd is achter de schermen hard gewerkt om deze nieuwe TC te vormen. Hierin is ASWH prima geslaagd. De TC bestaat vanaf nu namelijk uit vijf personen, die elk hun sporen bij de club hebben verdiend. Er is met name gezocht naar mensen die een duidelijke binding met ASWH hebben. De nieuwe gezichten binnen de TC zijn Michel Devilee, Ruud Dorst en Mathijs Heijting. De eerste twee droegen seizoenen lang succesvol het shirt van het eerste elftal, terwijl Mathijs Heijting ook zijn voetbalervaring  én organisatorische kwaliteiten meeneemt in deze nieuw gevormde commissie.

Mark van der Velden, eveneens een voormalig eerste elftal speler, en Henk Sterkenburg, die dit seizoen al zitting namen in de huidige  TC, zien deze commissie  dus uitgebreid worden naar een  vijftal. De insteek is gericht op een constructieve en intensieve samenwerking, waarin Michel Devilee formeel het leidend aanspreekpunt vormt.

Inmiddels heeft de nieuwe TC al met enkele spelers van de huidige selectie gesproken over contractverlenging. De uitkomst van deze besprekingen resulteerde in seizoenverlengingen van Rutger de Bos en Peter Verhoeve. Samen met  de nog doorlopende contracten van Jesper van den Bosch, Stef Doedée en Michael van Dommelen zijn hiermee de eerste fundamentele stappen richting het nieuwe seizoen van de A-selectie gezet.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.