Ambacht 24 uur in actie voor het goede doel

05 december 2014 door Hennie van der Zouw
Ambacht 24 uur in actie voor het goede doel

HENDRIK IDO AMBACHT - SeriousHIA: Ambacht 24 uur in actie voor het goede doel. Tijdens de actie op 19 en 20 december kunt u deelnemen aan diverse activiteiten. Hoofdlocatie Dock3 en het plein bij de Ridderhal. Kom kijken, kom zingen, kom genieten en draag uw steentje bij. Meer informatie op www.facebook.com/seriousHIA
 
Alvast hartelijk dank, namens de organisatie #SeriousHIA. (Ambacht Samen, Zinge!, Dock-03, Hi5Ambacht, Zap!FM, Stichting Cascade, Fo4rbands)

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.