Wegen ASWH en Michel Langerak scheiden na dit seizoen

09 december 2014 door Hennie van der Zouw
Wegen ASWH en Michel Langerak scheiden na dit seizoen

HENDRIK IDO AMBACHT -  Vanavond hebben het bestuur van ASWH, op advies van de Technische Commissie, en hoofdtrainer Michel Langerak in onderling overleg besloten om de samenwerking na dit seizoen te beëindigen.

Langerak is momenteel bezig aan zijn tweede jaargang in Hendrik-Ido-Ambacht. Bestuur en TC hebben alle vertrouwen in de kwaliteiten en vaardigheden van Langerak om dit seizoen met zijn kenmerkende inzet en passie op een goede manier af te sluiten. Tevens spreken zij de waardering uit voor de gewonnen prijzen in de afgelopen anderhalf jaar.

ASWH won onder leiding van Langerak zowel de districtsbeker Zuid I, de landelijke amateurbeker als de Supercup voor amateurs. Ook werd vorig seizoen een periodetitel bemachtigd. De TC zal concrete stappen ondernemen om een geschikte opvolger voor Langerak te vinden.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.