Van 'Let it Snow' al 16000 cd's in de voorverkoop verkocht

12 december 2014 door Hennie van der Zouw
Van 'Let it Snow' al 16000 cd's in de voorverkoop verkocht

HENDRIK IDO AMBACHT - Jumbo ondernemer Marcel van Daalhuizen heeft samen met Dean Saunders en Ros Jozefzoon het kerstnummer “let it snow” geschreven en opgenomen. Het is een vrolijk kerstnummer geworden dat niet meer uit je hoofd gaat. Het thema van het lied is dat kerst er voor iedereen is, jong, oud, blank, gekleurd, etc.

Daarom zijn er in de clip o.a. een donkere Kerstman, lilliputters, fotomodellen, kinderen, muzikanten enz. te zien. De clip is 3 dagen geleden gelanceerd en is o.a. te zien op youtube, oranje TV en tot 31 december 100 keer op tv Rijnmond. Het nummer wordt al volop gedraaid op de radiozenders. Op 20 december geven ze live een optreden in winkelcentrum de Schoof om 12.00 uur. Aansluitend zal er een signeersessie in de Jumbo zijn en kunt u eventueel met de zangers op de foto.

’s Avonds wordt het nummer live gezongen voor Serious Request in het voetbalstadion van F.C. Dordrecht na de wedstrijd Dordrecht-Groningen.
Vanaf donderdag 18 december krijgen de eerste 2000 klanten van Jumbo van Daalhuizen de cd single cadeau bij €25,00 boodschappen op=op.

Inmiddels zijn er al 16.000 cd’s in de voorverkoop verkocht.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.