ASWH stelt Jack van den Berg aan als nieuwe hoofdtrainer

12 december 2014 door Hennie van der Zouw
ASWH stelt Jack van den Berg aan als nieuwe hoofdtrainer

HENDRIK IDO AMBACHT - Het bestuur van ASWH maakt bekend dat het, in samenspraak met de Technische Commissie, een nieuwe hoofdtrainer heeft aangesteld voor volgend seizoen. De Technische Commissie heeft deze week succesvolle stappen ondernomen om deze positie in te vullen. Jack van den Berg keert komende zomer terug op sportpark Schildman. De 55-jarige trainer is momenteel nog actief bij Barendrecht.

Jack van den Berg behoeft eigenlijk geen introductie meer. De ervaren trainer heeft zijn naam gevestigd, niet in de laatste plaats door zijn prestaties met ASWH in zijn eerste periode in Hendrik-Ido-Ambacht (2001-2006). Ook met Barendrecht heeft hij de afgelopen negen seizoenen prima resultaten neergezet, terwijl hij vorig seizoen ook nog kampioen werd met IFC.

De voornaamste redenen voor Technische Commissie om de keuze op Van den Berg te laten vallen, zijn diens tactische kwaliteiten en vermogen om spelers, supporters en sponsors te binden. Zijn gedreven aanpak weet hij als geen ander te combineren met een bijdrage aan de gewenste sfeer binnen een vereniging. Bovendien is Van den Berg een trainer die past bij de ambities van ASWH. Mede om die reden is een tweejarige verbintenis overeengekomen, hetgeen betekent dat Van den Berg in elk geval tot medio 2017 bij ASWH zal werken.

Noot voor de redactie: voor meer informatie kan contact opgenomen worden met Michel Devilee (voorzitter Technische Commissie) via 06-51413129 of michel@nl-diffusion.nl.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.