Nieuwe Kerst CD van Vocaal Ensemble Credo

15 december 2014 door Hennie van der Zouw
Nieuwe Kerst CD van Vocaal Ensemble Credo

HENDRIK IDO AMBACHT - Van Pieter Dijksman van het Chr. Vocaal Ensembel Credo kregen we het volgende bericht: "Graag willen wij u attent maken op onze nieuwe Kerst-CD,  'Magnificat'.  Hierop staat een prachtig programma met als rode draad de Lofzang van Maria.

Dat gebruiken we ter omlijsting van het indrukwekkende Magnificat & Nunc dimittis in B-flat van de Engelse componist John Stainer.Daarnaast hoort u op deze CD enkele athems, carols, solozang door Josien van Ingen en diverse instrumentale intermezzi van de meewerkende musici; dat zijn: Rien Donkersloot (orgel), Pieter Dijksman (orgel), Aalt van de Beek (viool) en Arriannen Schipper (harp).  Zij spelen muziek van Goss, Franck, Darke e.a. Deze CD is nu in de voorverkoop te bestellen voor slechts €12,50 per stuk.

Wanneer u deze cd graag wilt bestellen dan kunt u dit doorgeven via info@vocaalensemble-credo.nl of direct bij mij via info@pieterdijksman.nl
U heeft dan deze CD nog ruim voor de Kerst dagen in huis."

Foto en tekst: Pieter Dijksman

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.