Nieuwe LED displays met Informatie van de gemeente op vier locaties

16 december 2014 door Hennie van der Zouw
Nieuwe LED displays met Informatie van de gemeente op vier locaties

HENDRIK IDO AMBACHT - Op vier locaties in Hendrik-Ido-Ambacht staan sinds kort nieuwe LED displays. Wethouder André Flach (Communicatie) nam afgelopen maandag 15 december het display bij de Weteringsingel officieel in gebruik.

Met de LED displays heeft de gemeente er een nieuw communicatiemiddel bij. André Flach: “Op de schermen ziet u vanaf vandaag allerlei informatie van de gemeente. Denk aan data van evenementen, wijzigingen in de openingstijden van het gemeentehuis of informatie over wegwerkzaamheden. Ook kunnen we ze gebruiken om u te informeren als er zich een incident in de gemeente voordoet.”

De displays staan op vier locaties in Hendrik-Ido-Ambacht. Behalve op de Weteringsingel staan er schermen op het Noordeinde, de Ambachtsezoom en de Antoniuslaan. Ze worden geëxploiteerd door Suurland Outdoor, die de schermen heeft geplaatst en verantwoordelijk is voor de advertenties.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.