Herman Jonker nieuwe voorzitter ASWH

18 december 2014 door Hennie van der Zouw
Herman Jonker nieuwe voorzitter ASWH

HENDRIK IDO AMBACHT - Al ruim voor de algemene ledenvergadering (ALV) van november jl. was bekend dat John Middendorp zou stoppen als voorzitter van ASWH. Hij had toen al de nodige contacten lopen om een opvolger te presenteren en daaruit komt nu een nieuwe voorzitter voort.

Het bestuur is trots te kunnen melden dat Herman Jonker enthousiast heeft ingestemd op het verzoek om de nieuwe voorzitter van ASWH te worden. De combinatie van zijn grote bestuurlijke ervaring, zijn rustige maar duidelijke optreden en het feit dat hij een teamplayer is die een ieder in zijn waarde laat, maakt van hem in de ogen van het bestuur de juiste man voor deze positie. Daarnaast is Jonker een voorzitter die nadrukkelijk de verbinding zoekt en maakt met leden, sponsoren, bezoekers en medebestuurders. Belangrijke vaardigheden voor de club, de leden en bestuurlijk van groot belang om de doorontwikkeling van de nieuwe structuur, die in de ALV is vastgesteld, gestalte te geven.

Binnen ASWH is Jonker als regelmatige bezoeker en voormalig burgemeester van Hendrik-Ido-Ambacht zeker geen onbekende. Jonker start op 1 januari 2015 bij ASWH en zal zich tijdens de nieuwjaarsreceptie op 5 januari nader introduceren. Het bestuur ziet uit naar een prettige samenwerking met hem. Tevens heeft John Middendorp zich bereid verklaard om een deel van de voorzitterstaak, in goed overleg met Jonker, te blijven uitvoeren.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.