ASWH E1 Kampioen

19 december 2014 door Hennie van der Zouw
ASWH E1 Kampioen

HENDRIK IDO AMBACHT - Met 1 wedstrijd minder gespeeld dan de directe concurrentie, bestaande uit de E1 teams van VVGZ, Sliedrecht en Drechtstreek, is het ASWH E1 gelukt om de 9 x 9 najaarscompetitie als kampioen af te sluiten. Na tien wedstrijden hadden zij 24 punten behaald met een positief doelsaldo van + 29.

De trainers Patrick en Wim en leider Elwin zijn trots op Daan, Milan, Daan, Efkan, Rodayson, Mike, Robin, Nathan, Mika, Guyon en Roy dat ze deze prestatie onder hun leiding hebben behaald.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.