Gouden plaat voor Marcel van Daalhuizen en band

20 december 2014
Gouden plaat voor Marcel van Daalhuizen en band

HENDRIK IDO AMBACHT - Marcel van Daalhuizen, in het dagelijks leven supermarkteigenaar van de Jumbo op De Schoof, kreeg tot zijn verrassing een gouden plaat uitgereikt uit handen van burgemeester Heijkoop voor zijn single "Let it snow".

Met een spetterend optreden op winkelcentrum De Schoof op zaterdag 20 december liet de band van Marcel samen met Dean Saunders en Ros Jozefzoon horen waarom de single zo'n succes is geworden. Inmiddels is de single al meer dan 18.000 keer gedownload en grijs gedraaid op de radiostations.

De videobeelden van de single zijn opgenomen in Zwijndrecht, en de montage heeft verder in Hendrik-Ido-Ambacht plaatsgevonden.

Het nummer is een bewerking van de hit "Je raakt me zo" van Dean Saunders en Ros Jozefzoon.

 

 

De single is ook te bekijken via Youtube, zie onder:

Foto's: Hans Huisman

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.