24e Alpha-cursus gaat binnenkort van start

05 januari 2015 door Hennie van der Zouw

HENDRIK IDO AMBACHT / ZWIJNDRECHT - Is er meer? Ontdek het zelf! De 24e Alpha-cursus van Zwijndrecht / H.I. Ambacht gaat woensdag 4 februari van start. De Alpha-cursus biedt je de mogelijkheid om op een ontspannen manier te ontdekken wat het christelijk geloof inhoudt. Op woensdag 28 januari wordt hiervoor de Alpha-introductieavond gehouden.

Meer dan elf miljoen mensen wereldwijd hebben met veel plezier Alpha gevolgd. In Nederland gingen ruim 205.000 mensen je voor. De cursus bestaat uit tien doordeweekse avonden en een weekend. Tijdens de Alpha-introductieavond hoor je meer over de invulling hiervan, ook hoor je meer over andere cursussen op andere tijden.

De Alpha-introductieavond begint om 19.00u. Zowel op deze avond als op de cursus zelf zijn de volgende elementen terug te vinden: kennismaking met het christelijk geloof, muziek en samen lekker eten. Toegang hiervoor is gratis.

Je bent dus van harte uitgenodigd voor de Alpha-introductieavond op woensdag 28 januari om 19.00u) in het voormalig RABO-kantoor, Rotterdamseweg 66 in Zwijndrecht.

Voor meer informatie: zie www.alpha-cursus.nl, www.maranathakerkzwijndrecht.nl of neem contact op met Aad v.d. Star, tel: 078-6819788 of mail naar avdstar33@kpnmail.nl.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.