Pelikaan (junioren) jeugd oppermachtig in het ASWH zaalvoetbaltoernooi

05 januari 2015 door Hennie van der Zouw
Pelikaan  (junioren) jeugd oppermachtig in het ASWH zaalvoetbaltoernooi

HENDRIK IDO AMBACHT / ZWIJNDRECHT - Dat Pelikaan op het veld een goede jeugdafdeling met selectieteams  op hoog niveau heeft is bekend. In het zaalvoetbal werden afgelopen jaren ook redelijk goede prestaties behaald, maar in de tijdens deze kerstvakantie door  ASWH goed georganiseerde voetbaltoernooien, bleek de voetbalvereniging Pelikaan jeugd op het juniorenfront over de allerbeste jeugd t e beschikken.

In de voorgaande 2 edities van dit toernooi reikte het A1 team al tot een 2e en 3e plaats. Barendrecht werd net als zovele  voorafgaande keren  de toernooi winnaar.  Ook dit jaar een finale tussen Pelikaan A1 en Barendrecht A1, die uiteindelijk met 2-1 door  Pelikaan A1 werd gewonnen. Voor het eerst sinds het ontstaan van dit altijd sterk bezette toernooi met ondermeer ASWH, Barendrecht, Oranje Wit en RVVH,  werd Pelikaan op 30 december  de toernooiwinnaar .
Op 2 januari vond dit zelfde toernooi voor de B1 junioren plaats. Met drie overwinnigen in de poule plaatste Pelikaan B1 zich voor de finale tegen RVVH B1. In een spannende finale was het uiteindelijk Pelikaan dat opnieuw een zaalvoetbalfinale wist te winnen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.