Kinderen van de ZwemBSO van Yes! halen hun zwemdiploma

21 januari 2015 door Hennie van der Zouw
Kinderen van  de ZwemBSO van Yes! halen hun zwemdiploma

HENDRIK IDO AMBACHT - Bij Yes! Kinderopvang krijgen kinderen van diverse BSO-locaties zwemles tijdens de naschoolse opvang. De zwemlessen vinden plaats in het zwembad van Capital Sports in Zwijndrecht. De ZwemBSO is een uitkomst voor de ouders en bijzonder leuk voor de kinderen! Zaterdag 17 januari was het zover…. De kinderen mochten afzwemmen voor hun A-diploma.

Spannend hoor, hoe zal het gaan?! Al zwaaiend naar alle papa's, mama's, opa's, oma's en andere familie kwamen de kinderen enthousiast het zwembad binnenlopen. Rondom het zwembad stond iedereen om hen aan te moedigen.

Dan gaan ze van start! Eerst met kleding aan, schoolslag, rugslag en watertrappelen. Daarna de extra kleding uit en nogmaals de school- en rugslag, gevolgd om door het gat te zwemmen en daarna de borstcrawl en rugcrawl. Als iedereen is geweest wordt het spannend… De zwemjuffen overleggen..... en JAAAA iedereen is geslaagd voor zijn A-diploma.

Na de diploma-uitreiking kregen de kinderen van Yes! nog een leuk presentje van de pedagogisch medewerker van Yes! die wekelijks de ZwemBSO begeleidt en natuurlijk super trots was op ‘haar’ kinderen. Yes! feliciteert alle kinderen van harte met hun zwemdiploma.

De ZwemBSO van Yes.
Op jonge leeftijd leren zwemmen is belangrijk voor de veiligheid van kinderen, zeker in Nederland waar veel water is. Zwemles is niet alleen noodzakelijk voor kinderen, maar ook leuk en bovendien goed voor hun ontwikkeling. Voor ouders is het vaak minder leuk; het neemt veel tijd in beslag op momenten dat het vaak niet zo goed uitkomt. De ZwemBSO van Yes! is de ideale oplossing voor kinderen en ouders. De kinderen zwemmen in BSO-tijd, onder begeleiding van een vast team. De ZwemBSO is een onderdeel van de naschoolse opvang in Zwijndrecht, Hendrik-Ido-Ambacht en Heerjansdam. Meer informatie over Yes! Kinderopvang en de ZwemBSO vindt u op www.yeskinderopvang.nl.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.