Ary Cramer kandidaat voor het waterschap Hollandse Delta

09 maart 2015 door Hennie van der Zouw
Ary Cramer kandidaat voor het waterschap Hollandse Delta

HENDRIK IDO AMBACHT - Ary Cramer voelt zich als raadslid (sinds 1996) bij de Politieke Groepering Gemeente Belangen in de gemeente Hendrik-Ido-Ambacht verantwoordelijk voor een veilige en duurzame gemeente.

Het Waterschap ligt in het verlengde hiervan, en daarom wil hij zich bij het Waterschap inzetten om die verantwoordelijkheid te realiseren. Kenmerkend voor de regio Hendrik-Ido-Ambacht zijn veilige dijken zoals de Veersedijk, schoon en voldoende drinkwater. Ary heeft als raadslid veel interesse in zaken waar het waterschap verantwoordelijk voor is.

Denk b.v. aan waterbeheer en waterkwaliteit maar ook aan de kosten die dit met zich meebrengt. Voor een duurzame gemeente is efficiënt en veilig waterbeheer belangrijk, waarbij een goede balans tussen mens, natuur en water behouden dient te blijven.

Daarnaast is het van belang het maatschappelijk draagvlak voor het waterschap te behouden, gelet op de klimaatveranderingen en de risico’s die deze veranderingen met zich mee brengen.

Het Waterschap heeft niet alleen een verantwoording richting inwoners maar ook het bedrijfsleven waar die inwoners werken. Ary Cramer pleit er dan ook voor lokale bedrijven te betrekken bij werkzaamheden waar het Waterschap verantwoordelijk voor is.

Woensdag 18 a.s. kunt u uw vertegenwoordigers kiezen in de Provinciale Staten (1e Kamer) maar ook uw vertegenwoordiger in het Waterschap Hollandse Delta. Stem voor een Ambachtse vertegenwoordiger, stem Ary Cramer, nummer 27, lijst 1 Waterschapspartij Hollandse Delta.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.