Kruidvat Hendrik Ido Ambacht viert opening met één minuut gratis winkelen

07 april 2015 door Hennie van der Zouw
Kruidvat Hendrik Ido Ambacht viert opening met één minuut gratis winkelen

HENDRIK IDO AMBACHT - Kruidvat opent op dinsdag 14 april haar nieuwe winkel op winkelcentrum Hoogambacht aan de Druivengaarde 4. Ter ere van de opening geeft Kruidvat één minuut gratis winkelen weg aan een goed doel uit de omgeving. Klanten kunnen zelf een goed doel nomineren en aangeven waarom juist deze organisatie de prijs verdient.

Via www.kruidvat.nl/openingsactie kunnen klanten een goed doel nomineren. De afgevaardigde van het winnende goede doel mag tijdens de officiële opening van de winkel op dinsdag 14 april om 08.30 uur als allereerste klant een minuut lang gratis zijn of haar inkopen doen.
                     
Winkelmanager Anita van Alphen kijkt erg uit naar de opening: “De winkel is overzichtelijk en toegankelijk, met veel voordeel en verrassende aanbiedingen. Samen met mijn team nodig ik iedereen uit Hendrik Ido Ambacht en omgeving van harte uit om dit zelf te ontdekken en een kijkje te komen nemen aan de Druivengaarde 4”, aldus van Alphen.

De nieuwe Kruidvat-winkel heeft haar intrek genomen in het pand van de voormalige Dirx drogisterij. In de nieuwe winkel kunnen klanten terecht voor een breed assortiment tegen voordelige prijzen. Kruidvat verrast wekelijks met nieuwe acties en aanbiedingen. Bovendien kunnen klanten met hun Jouw extravoordeelkaart profiteren van cadeaus, korting, speciale koopavonden en extra persoonlijke aanbiedingen. Het komende jaar worden meer Dirx drogisterijen omgebouwd tot Kruidvat-winkel. Iedere opening wordt gevierd met een minuut gratis winkelen voor een lokaal goed doel.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.