Veel jubilarissen tijdens Nieuwjaarsreceptie IFC

05 januari 2015
Veel jubilarissen tijdens Nieuwjaarsreceptie IFC

HENDRIK IDO AMBACHT -  De traditionele Nieuwjaarsreceptie was bijzonder gezellig en ook erg druk bezocht. Voorzitter Cees Bijl heeft zijn visie op de zonnige toekomst van IFC gegeven en duidelijk gemaakt dat het spannende, maar zeker ook goede tijden zullen worden. Van kunstgrasveld tot hoofdklasse met een steeds sterkere jeugdopleiding zijn ambities die IFC de komende jaren gaat proberen waar te maken.

Er werden maar liefst acht jubilarissen met 60 lidmaatschapsjaren gehuldigd. Dit zijn Joop Bravenboer, Wim Plaisier, Aart Bakker, Arie van den Berg, Cees de Jong, Jaap de Jong, Bas Plaisier en de in Hongarije wonende Rinus van der Ruit.

Jan Kroos, de gebroeders Karsten en Reinder van de Velde en John Dost kregen het speldje voor 25 jaar lid van IFC op hun revers bevestigd. Reinder van de Velde, sinds jaar en dag bekend als “mister IFC” kondigde bij deze gelegenheid zijn afscheid na dit seizoen aan. Hij heeft dan het respectabele aantal van 17 jaar (!) in het eerste elftal van de club gespeeld.

De twee supervrijwilligers zijn dit jaar Regina Rakers en Hans Biesbroek. terwijl de promotor van het jaar Jan Kroos is, die het prachtige boek over 80 jaar IFC heeft gemaakt.

De vele toespraken bleven de aanwezigen boeien en soms werd zelfs een gevoelige snaar geraakt.
Tot in de late uurtjes werd er onder het genot van een lekker drankje nagepraat over het afgelopen jaar en de toekomstplannen van de club. Op naar een sportief 2015!

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.