Walburg College schenkt IFC-jeugdscheidsrechters een nieuw tenue

02 februari 2015
Walburg College schenkt IFC-jeugdscheidsrechters een nieuw tenue

HENDRIK IDO AMBACHT - Iedere zaterdagochtend lopen er bij IFC maar liefst 30 vrijwillige jeugdscheidsrechters op de velden die alle wedstrijden in goede banen leiden.

Dit zijn IFC-spelers en speelsters die naast hun eigen wedstrijd die zij zelf die dag spelen, wedstrijden van andere teams fluiten.

Dit doen ze uit enthousiasme voor het voetbal en uit liefde voor hun club. De huidige, intensief gedragen scheidsrechterstenues waren echter aan vervanging toe. Het Walburg College dat sport een warm hart toedraagt en ook het sociaal-maatschappelijke belang hiervan inziet, werd benaderd en schenkt nu deze jeugdscheidsrechters voor de tweede maal in 3 jaar een compleet tenue.

Om deze gebeurtenis vast te leggen, ging afgelopen zondag een groot gedeelte van de scheidsrechtersgroep met de heer Geers, directeur van het Walburg College, op de foto.

Na de fotosessie volgde er een toespraak door het IFC-bestuur waarbij het Walburg College bijzonder werd bedankt voor deze mooie donatie. Tevens werd ook waardering uitgesproken over de enthousiaste groep jonge scheidsrechters die op vrijwillige basis hun club enorm helpt door de vele wedstrijden te begeleiden.

De heer Geers sprak op zijn beurt de jeugdscheidsrechters toe en benadrukte dat een goede en correcte outfit alleen maar positief kan bijdragen aan de juiste uitstraling van de scheidsrechter.

We denken dat dit zeker gaat lukken.

Namens IFC hartelijk bedankt voor de mooie scheidsrechterstenues.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.