Tiende editie MCN Bestratingen IFC Girls Tournament ook dit jaar weer rond Hemelvaartsdag

04 mei 2015 door Hennie van der Zouw
Tiende editie MCN Bestratingen IFC Girls Tournament ook dit jaar weer rond Hemelvaartsdag

HENDRIK IDO AMBACHT - Twee dagen lang, Hemelvaartsdag 14 mei en zaterdag 16 mei wordt het een drukte van belang op sportpark Schildman. Bij de voetbalvereniging IFC wordt voor de tiende keer het  MCN Bestratingen IFC Girls Tournament gehouden. De naam van dit toernooi verwijst naar de hoofdsponsor, MCN Bestratingen gevestigd in Hendrik-Ido-Ambacht.

Bijna 50 teams uit heel Nederland zijn te gast bij IFC. “Bij IFC hebben we meidenteams die wekelijks op het hoogste niveau spelen. Voor deze teams wil je ook gelijkwaardige tegenstanders vinden, of juist sterkere tegenstanders en dan moet je verder zoeken dan je eigen regio”, vertelt Albert Prins namens de organisatie. “Op papier is het allemaal picobello in orde. Op beide dagen van het toernooi zijn we met een hele groep al vroeg op de club, zodat we oneffenheden gelijk glad kunnen strijken”, vertelt de voorzitter van de IFC Girls Academy Harry van der Graaf.

Het IFC MCN Bestratingen Girls Tournament is een toernooi dat goed bekend staat. En niet alleen vanwege de voetbalactiviteiten, ook vanwege de hele entourage rondom het toernooi: een deejay, een feestelijk plein met hapjes en drankjes en spelletjes. Publiek is van harte welkom, een ideale gelegenheid voor meisjes die nog twijfelen om op voetbal te gaan. De prijsuitreiking wordt gedaan door voetbalsters van ADO Den Haag. Op donderdag spelen de dames en B- en A categorie (15 tot 18 jaar). Op zaterdag is het de beurt aan de D- en C meisjes (10 tot 14 jaar).

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.