ASWH-10 kampioen en maakt belofte waar aan sponsor

08 mei 2015 door Hennie van der Zouw
ASWH-10 kampioen en maakt belofte waar aan sponsor

HENDRIK IDO AMBACHT - Op 28 april is ASWH-10 kampioen geworden in haar klasse. Bij de stand 3-1, droop Heerjansdam-8 af. De succesvolle ploeg van ASWH-10 was een maatje te groot voor hen. Deze stand was goed voor knallende champagnekurken. En voor de speciaal ontwikkelde t-shirts voor deze kampioenen. Ook de partners van de spelers hadden een speciaal ontwikkeld shirt aan.

Wel een gevaar om deze vooraf te ontwikkelen. Maar eigenlijk waren ze zeker van de overwinning.

Het team had extreme krachten ontwikkeld op de gehele weg naar de finale. En de hang naar winnen en de winst (kampioen worden) was enorm.

Het team had de sponsor (en zichzelf uiteraard) ooit beloofd om meer succesvol aan TEAM resultaten te werken. De individuele talenten zouden ondergeschikt worden gemaakt aan het TEAM succes. TEAM staat dan ook voor Together Everyone Achieves More.

En dat is gebleken. Vanaf die tijd is, naast conditietraining, meer discipline en werken aan de gunfactor onderling tijdens de wedstrijd, de succesformule gebleken. De individuele talenten werden volledig ingezet voor het enige dat gold: succes voor het hele team in deze competitie. Alleen het resultaat telde.
Als eerste moest er echter een doel worden gesteld. Zonder doel is elke weg de juiste.

Het doel was: kampioen worden. Mission almost completed – alleen nu ook nog de beker halen -, aldus sponsor Udo de Haan. Zeer verdiend mannen!

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.