Echtpaar Morin-van Brug 50-jaar getrouwd

13 mei 2015 door Hennie van der Zouw
Echtpaar Morin-van Brug  50-jaar getrouwd

HENDRIK IDO AMBACHT - Het echtpaar Hetto Marinus Johannes Morin en Tineke Morin-van Brug is op 6 mei 2015 vijftig jaar getrouwd. Burgemeester Jan Heijkoop heeft hen gefeliciteerd met hun gouden huwelijk.

Zij zijn getrouwd in Rotterdam. Meneer is vroeger inkoper geweest bij SHV (steenkolen handelsvereniging) en mevrouw heeft voor de kinderen gezorgd.
Het echtpaar heeft 2 kinderen en 4 kleinkinderen.

Foto: Cees van Meerten

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.