Jaarlijks tweedaags IFC Girls Tournament geslaagd

18 mei 2015 door Hennie van der Zouw
Jaarlijks tweedaags IFC Girls Tournament geslaagd

HENDRIK IDO AMBACHT - Het jaarlijkse tweedaagse IFC MCN Girls Tournament van IFC is ook dit jaar weer bijzonder geslaagd verlopen. Al vroeg op beide ochtenden was een groep vrijwilligers in touw om alle velden in orde te maken, de buitenbar te installeren, de barbecue aan te sluiten, de wedstrijdprogramma’s op te hangen en de gastteams te ontvangen. Op de eerste speeldag nog een heerlijk zonnetje, waardoor menig speler en supporter met verbrand gezicht thuis kwam.

Terwijl op het hele complex fanatiek werd gevoetbald, kon iedereen rondom de velden genieten van een heerlijk achtergrondmuziekje van de Deejay. Het MCN Bestratingen IFC Girls Tournament is inmiddels een begrip geworden binnen het meidenvoetbal. Veel verenigingen willen graag meedoen aan het toernooi. Er werd gestreden in de  D-, C-, B- en A-klassen.

En uiteraard was ook de damesafdeling aanwezig. Na afloop van het toernooi kon de terechte conclusie getrokken worden dat het met de opleiding binnen de IFC Girls Academy wel goed zit. Het waren  de meiden van MA1 en het Vrouwen 1 team van IFC die de kampioensbekers in ontvangst mochten nemen van speelsters van ADO Den Haag.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.