35-Plussers voetballen met plezier bij ASWH Old Stars

18 mei 2015 door Hennie van der Zouw
35-Plussers voetballen met plezier bij ASWH Old Stars

HENDRIK IDO AMBACHT - Dat het fanatisme en de wil om te winnen niet afneemt na je 35e jaar is duidelijk te zien bij de mannen van de 35+ OLD STARS competitie bij ASWH, die elke dinsdagavond in competitievorm tegen elkaar spelen. Er wordt gespeeld volgens de zaalvoetbalregels op een half veld met 7 tegen 7.

In de najaarscompetitie van de 'OLD STARS' zijn er al veel mooie en spannende wedstrijden gespeeld en werd het seizoen afgesloten met een geweldig zaalvoetbaltoernooi.

De wedstrijden worden gespeeld in drie poules zodat iedereen op zijn eigen niveau kan voetballen. De teams bestaan uit een mix van spelers die ook op zaterdag nog een balletje trappen bij ASWH en teams die vanuit een bedrijf of sponsor zijn ingeschreven, maar ook individuele spelers kunnen in deze competitie terecht. Na de wedstrijden wordt vaak in de kantine nog lang nagepraat over die gemiste kans of dat geweldige doelpunt.

De komende weken van de voorjaarscompetitie zullen ook weer garant staan voor mooi voetbal, maar vooral toch voor veel plezier.  Want dat is naast een lekker potje voetballen toch het belangrijkste. Er zal nog een leuke afsluitende avond georganiseerd worden voor alle teams van de OLD STARS competitie.
Het Old Stars voetbal wordt begeleid door Marcel ter Wengel, Walter Verdoorn en leerlingen van het CIOS te Goes die stage lopen bij Stichting Hattrick.

Mocht u na het lezen van deze korte impressie interesse hebben, dan bent u natuurlijk altijd welkom om op dinsdagavond een keertje te komen kijken. En lijkt het u ook leuk om hieraan deel te nemen, kijk dan voor meer informatie op de site van ASWH (www.aswh.nl) onder het kopje OLD STARS. Inschrijven kan als team, maar ook individueel.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.