Danny Makkelie reikt scheidsrechterdiploma’s uit

26 mei 2015 door Hennie van der Zouw
Danny Makkelie reikt scheidsrechterdiploma’s uit

HENDRIK IDO AMBACHT - Maandagavond 25 mei 2015 heeft KNVB-docent en betaald voetbal scheidsrechter Danny Makkelie in de ASWH kantine 17 diploma’s uit mogen reiken aan cursisten van de voetbalverenigingen ASWH, IFC, VVGZ, Dubbeldam, Pelikaan en Dubbeldam.

ASWH heeft in het kader van de in oktober ontvangen ARAG-certificering een aantal adoptieverenigingen onder haar hoede. Gezamenlijk is een BOS (Basis Opleiding Scheidsrechter) cursus in de ASWH-kantine georganiseerd met Danny Makkelie als docent. Spelregeluitleg, het fluiten van stagewedstrijden en het maken van strafrapporten staan bij zo'n cursus onder andere op het lesprogramma. De cursus wordt afgesloten met een spelregeltoets. Is alles met een voldoende afgesloten, dan ontvangt de cursist de felbegeerde oranje KNVB-scheidsrechtersbadge.

Tenslotte had Danny een pittige scheidsrechtervoetbalquiz in elkaar gezet, waar menigeen zijn tanden op stuk beet, toch was er een winnaar met slechts 2 fouten. Hij ontving een mooi KNVB-mapje.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.