Brands Love People wint ASWH BusinessCup 2015

01 juni 2015 door Hennie van der Zouw
Brands Love People wint ASWH BusinessCup 2015

HENDRIK IDO AMBACHT - Op vrijdagavond 29 mei trotseerden vele sportievelingen het slechte weer om deel te nemen aan de ASWH BusinessCup. Liefst acht bedrijventeams namen het tegen elkaar op. Autobedrijf Gerritsen, JK Banket, DGS, Lucrasoft, HAP Foods, GBS, Een Veilig Gevoel en Brands Love People streden om de felbegeerde bokaal.

De teams speelden zeven tegen zeven op een half veld. Het ging er tijdens de wedstrijden behoorlijk fanatiek aan toe. Geregeld waren technische hoogstandjes te zien. Uiteindelijk bleek Brands Love People de sterkste. Eigenaar Mathijs Heijting en zijn team mochten na afloop dan ook de beker in ontvangst nemen. Daarna bleef het nog lang gezellig, omdat DJ / Zanger Andries Dorré de derde helft voor zijn rekening nam.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.