Doe jij mee aan het NTK Voetbal bij ASWH?

01 juni 2015 door Hennie van der Zouw
Doe jij mee aan het NTK Voetbal bij ASWH?

HENDRIK IDO AMBACHT - Wil jij net zo leren dribbelen als Memphis Depay, Anwar El Ghazi of Jean-Paul Boëtius? Dan is het Nederlands Techniek Kampioenschap voetbal iets voor jou! Dit jaar wordt het NTK alweer voor de negende keer gehouden. Voetbalvereniging ASWH uit Hendrik-Ido-Ambacht is op zaterdag 13 juni a.s. gastheer van het NTK.

Het NTK is gebaseerd op de visie van René Meulensteen (ex-trainer van Manchester United) en staat garant voor kwaliteit, uitstraling en bovenal succes. Alle jongens én meisjes van 6 tot en met 14 jaar van elk niveau kunnen aan het NTK meedoen. Deze leuke dag duurt van 9.30 uur tot 15.45 uur en de kinderen krijgen heel veel nieuwe voetbalcadeaus mee naar huis. De afwisselende training op technische vaardigheden wordt op eenvoudige wijze in circuitvorm aangeboden, afgewisseld met kleine partijspelen én alles met de bal.

Wil je graag meedoen, geef je dan snel op via het inschrijfsysteem op www.moves-skills.nl en kies locatie ASWH. Meer informatie is ook verkrijgbaar via www.aswh.nl. Aarzel niet te lang, want er zijn nog maar enkele plekken vrij!

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.