Loods in vlammen opgegaan

01 juni 2015 door Hennie van der Zouw
Loods in vlammen opgegaan

HENDRIK IDO AMBACHT - Op vrijdag 29 mei 2015 is in Hendrik-Ido-Ambacht een grote loods in vlammen opgegaan. De brandweer zette meerdere tankautospuiten en ander materieel, waaronder de dompelpomp in om de brand te kunnen blussen.

Aanvankelijk was er vermoeden dat er een kleine kans bestond dat er asbest vrij zou komen; dit bleek gelukkig niet het geval. Wel moest de brandweer voor de veiligheid een muur, die op instorten stond, slopen. De Stichting Salvage werd ingeschakeld om de eigenaars te helpen met het afhandelen van de ontstane schade.

Salvage
Een brand is een hele ingrijpende gebeurtenis die grote gevolgen kan hebben. Deze gevolgen zijn vaak niet te overzien. Stichting Salvage is er om betrokkenen de eerste ondersteuning te bieden. Zij zorgen voor persoonlijke hulp, beperken de schade zo veel mogelijk en treden op namens de gezamenlijke brandverzekeraars.

Rook
Rook inademen is nooit gezond. Blijf daarom bij brand zoveel mogelijk uit de rook en probeer inademen van rook te voorkomen.

 

 

 

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.