Nieuwe deelnemer “Sports United”: tafeltennisvereniging Serve‘71

08 juni 2015 door Hennie van der Zouw
Nieuwe deelnemer “Sports United”: tafeltennisvereniging Serve‘71

De winkeliersvereniging van winkelcentrum de Schoof kondigde haar ‘Sports United’ al aan: “Kom zaterdag 6 juni naar de Schoof en DOE MEE! Tussen 13.00 – 17.00 presenteren diverse Ambachtse sportverenigingen zich middels demonstraties en andere ludieke acties. Ga mee in hun enthousiasme en wordt geïnspireerd. Geniet van de vele demonstraties of doe mee aan workshops van sportverenigingen. Maak kennis met aikido, scoor op het hockeydoel of dans mee met de dansvereniging”. Dat kon die zaterdag dan ook, zo mochten bezoekers hun (eerste) danspasjes zetten bij dansvereniging Ellisport. Ook konden ze bijvoorbeeld hun buurjongen vloeren met maffe trucjes bij Aikidovereniging Bushidojo.

Tussendoor gaven de lenige dames van gymnastiekvereniging Souplesse enkele demonstraties en konden bezoekers vrienden verslaan in een tafeltennisduel. Tafeltennis? Ja, u leest het goed. Tafeltennisvereniging Serve’71 deed namelijk voor het eerst mee aan Sports United. Ze had zich in De Schoof opgesteld onder een witte partytent. Daar konden bezoekers zelf een balletjes slaan, niet alleen met vrienden, maar ook tegen een heuse robot. Hierbij gaf trainer Nico van Zwet allerlei tips. Omdat het stralend weer was, deelde de vereniging ook flesjes fris water uit en ontbrak haar flyer evenmin. De volgende gelegenheid om kennis te maken, zal het “Sword club event” zijn. Dan kunt u namelijk spelen tegen een professionele tafeltennisser en dat gaat door op zaterdag 13 juni vanaf 15.30 aan Bekestein 52.

Tekst: Jan-Willem Schneider
Foto: Gerard Maaskant

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.