De aanleg van het glasvezelnetwerk in Hendrik-Ido-Ambacht is gereed

12 juni 2015 door Hennie van der Zouw
De aanleg van het glasvezelnetwerk in Hendrik-Ido-Ambacht is gereed

HENDRIK IDO AMBACHT - Hendrik-Ido-Ambacht is klaar voor glasvezel. Tijd om dat te vieren! De winnaar van de Supersnelle Glasvezelweken prijsvraag krijgt een supersnelle fiets uitgereikt.

Hendrik-Ido-Ambacht is vanaf nu echt supersnel. De aanleg van het glasvezelnetwerk is definitief gereed en er zijn in totaal ongeveer 8.000 woningen aangesloten op het netwerk van de toekomst. De eerste werkzaamheden zijn in het voorjaar van 2014 van start gegaan.

Winnaar
Hoeveel kilometer glasvezelkabel wordt er gebruikt in Ambacht? Met deze vraag konden inwoners meedingen naar een supersnelle fiets. In totaal is er 101.211 meter glasvezel aangelegd, zo’n 101 kilometer! Linda van de Griend zat hier het dichtste bij en is daarom de gelukkige winnaar. Op 11 juni jl. ontving zij uit handen van glasvezelmonteur Henk van Wijk en Jan Bosman van Fietsen van Ambacht de Supersnelle Fiets.

Alles-in-1
Met de aanleg van het glasvezelnetwerk zijn de inwoners van Hendrik-Ido-Ambacht klaar voor de toekomst. Dat betekent dus internetten met de snelheid van het licht, voordelig bellen en de hoogst mogelijke kwaliteit televisie.

Fotobijschrift: Linda van de Griend trotse winnaar Supersnelle Glasvezelweken prijsvraag.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.