ASWH A1 voor de zesde keer winnaar Dordt Centraal Jeugdbokaal

15 juni 2015 door Hennie van der Zouw
ASWH A1 voor de zesde keer winnaar Dordt Centraal Jeugdbokaal

HENDRIK IDO AMBACHT - ASWH A1 heeft op maandag 8 juni de 33e editie van het prestigieuze toernooi om de Dordt Centraal Jeugdbokaal gewonnen. Na een spannende finale op het veld van SC Emma bleek de ploeg van trainer Serge Uytenhoorn te sterk voor Oranje Wit A1. Daardoor ging de beker voor de zesde keer in de historie mee naar Hendrik-Ido-Ambacht.

In de gelijkopgaande eerste helft kwam ASWH via Jimmy Pieper op 1-0, maar het antwoord van Oranje Wit volgde razendsnel. De Dordtenaren scoorden even later zelfs nog een keer, zodat ASWH de eerste helft besloot met een 1-2 achterstand. Na rust rechtte A1 de rug. Het leverde een gelijkmaker op via Danilo Alkema, die ook werd uitgeroepen tot beste speler van het toernooi.

ASWH ging door en nam dankzij Thomas Muilwijk opnieuw de leiding. Daarna zette Oranje Wit uiteraard alles op alles om nog een doelpunt te forceren. Pas diep in de slotfase maakte invaller Khalid Abdikarim Daud aan alle onzekerheid een einde. Zijn doelpunt, de 4-2, betekende de beslissing. Een fraaie prestatie van ASWH A1, dat daarmee het seizoen op een prima wijze afsloot.

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.