ASWH A2 grijpt naast bekerwinst

15 juni 2015 door Hennie van der Zouw
ASWH A2 grijpt naast bekerwinst

HENDRIK IDO AMBACHT - Op zaterdag 6 juni stond ASWH A2 in de finale van de KNVB-beker. De ploeg nam het in Lexmond op tegen Streefkerk A1. Helaas voor ASWH zat de bekerwinst er net niet in, Streefkerk won dankzij een doelpunt in de slotfase.

ASWH A2 was met een luxe touringcar, inclusief opschrift ASWH spelersbus, naar Lexmond afgereisd. Dit werd mogelijk gemaakt dankzij een bijdrage van dhr. Van Soest en de Supportersclub ASWH. Streefkerk bleek eenmaal op het veld de betere ploeg. ASWH-keeper Dion Govers was echter niet te passeren en dus hield het span van de trainers Ruud Dons en Sjoerd Swart lang stand.

Kort na rust leek het hard werkende ASWH tegen de verhouding in op voorsprong te komen, maar dit doelpunt van Max de Knegt werd helaas afgekeurd. De scheidsrechter had een overtreding geconstateerd. Streefkerk bleef sterker, maar liep zich telkens stuk op de geweldig keepende Dion. Helaas ging het drie minuten voor tijd toch nog mis. Na een redding van Dion konden de ASWH-verdedigers niet verhinderen dat een Streefkerk-aanvaller de rebound in het doel werkte. Daardoor verloor A2 met 1-0. Jammer, maar niet onterecht, concludeerden ook de trainers. Al met al werd het toch een bijzondere middag voor A2.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.