Selectie ASWH seizoen 2015/16 gereed

22 juni 2015 door Hennie van der Zouw
Selectie ASWH seizoen 2015/16 gereed

HENDRIK IDO AMBACHT - Op maandag 15 juni sloot de overschrijvingstermijn voor spelers van amateurclubs. Daardoor is definitief bekend met welke selectie ASWH het belangrijke seizoen 2015/16 ingaat. De nieuwe trainer Jack van den Berg probeert met een groep van 23 spelers een trede te klimmen in de nieuwe piramide bij het amateurvoetbal. De volgende voetballers maken deel uit van de A-selectie van ASWH:

Keepers: Stef Doedée en Marvin Nootenboom (afkomstig van Spartaan ‘20)

Veldspelers: David Almeida (afkomstig van XerxesDZB), Sandro Ariza, Victor de Blok (afkomstig van Sparta Rotterdam), Rutger de Bos, Jesper van den Bosch, Lars Bosscha (afkomstig van Capelle), Michael van Dommelen, Mels van Driel, Andro Franca, Shabir Isoufi (afkomstig van Barendrecht), Bas Kooiman, Mike Langerak, Jordi Mosmans, Robin Mulder (afkomstig van ACV), Robbert Olijfveld (afkomstig van Sparta Rotterdam), Nick Slotboom (afkomstig van Leonidas), Bas van Stokkom, Jerry Tieleman (afkomstig van Capelle), Peter Verhoeve, Gilmaro van de Werp en Josiemar van de Werp.

Van den Berg wordt ondersteund door een begeleidingsstaf met daarin twee nieuwe namen. Johan Sturrus wordt assistent-trainer, een rol die de oud-speler van ASWH vorig seizoen bij het tweede elftal vervulde. John Bos (afkomstig van RVVH) is de nieuwe keeperstrainer. Verder zullen in de dug-out de vertrouwde gezichten van verzorger Henry Eshuis, teammanager Marco van Vugt en materiaalverzorger Michel (Mikki) Nys zichtbaar zijn. Ook fysiotherapeut Richard Schouwenburg, analist Raoul Swijnenburg en cameraman Kevin Bouman blijven betrokken bij het eerste elftal.

Ed Ridderhof, die de afgelopen twee seizoenen assistent-trainer was, blijft eveneens verbonden aan ASWH. Hij gaat vanaf komende zomer als hoofdtrainer van het talentvolle tweede elftal aan de slag.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.