ASWH D1 en D2 in Feyenoord-bus naar teamuitje

26 juni 2015 door Hennie van der Zouw
ASWH D1 en D2 in Feyenoord-bus naar teamuitje

HENDRIK IDO AMBACHT - Op zaterdag 20 juni stond er voor ASWH D1 en D2 als afsluiter van het seizoen een gezellig teamuitje op het programma. De jongens gingen een middagje paintballen in Dordrecht en ’s avonds was er op het sportpark van ASWH een smakelijk buffet. Natuurlijk vonden de voetballers van D1 en D2 dit erg leuk, maar het echte hoogtepunt was stiekem toch wel het vervoer.

Zowel heen als terug reden zij namelijk in de officiële spelersbus van Feyenoord! De vader van één van de jongens is de vaste chauffeur van Feyenoord en dankzij de medewerking van zijn werkgever mochten de D-pupillen de bus een dagje lenen. Schitterend natuurlijk, want je wordt niet elke dag vervoerd in een bus waar normaal gesproken toppers als Jordy Clasie, Sven van Beek, Kenneth Vermeer en Elvis Manu in zitten. De ASWH’ers trokken dan ook veel bekijks en de chauffeur was zo vriendelijk om een omweg langs De Kuip te nemen, zodat zij extra lang van de rit konden genieten. Kortom, een geslaagde middag!

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.