Scheidsrechtersvereniging Drechtsteden traint voortaan bij ASWH

20 juli 2015 door Hennie van der Zouw
Scheidsrechtersvereniging Drechtsteden traint voortaan bij ASWH

HENDRIK IDO AMBACHT / DRECHTSTEDEN - De afgelopen jaren trainde Scheidsrechtersvereniging Drechtsteden bij Conventus in Zwijndrecht. Daar komt vanaf dit seizoen echter verandering in. SV Drechtsteden maakt vanaf heden namelijk wekelijks gebruik van de accommodatie van ASWH.

De mannen in het zwart zullen iedere woensdagavond trainen, terwijl zij indien nodig ook presentaties en themabijeenkomsten kunnen organiseren bij onze vereniging. Afgelopen dinsdag rond de wedstrijd FC Ambacht - FC Utrecht tekenden het bestuur van SV Drechtsteden en ASWH de meerjarige overeenkomst.

 
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.