Afgraven Hoofdveld ASWH begonnen

28 juli 2015 door Hennie van der Zouw
Afgraven Hoofdveld ASWH begonnen

HENDRIK IDO AMBACHT - Na het verplaatsen van de lichtmasten is de aannemer nu begonnen met het afgraven van het hoofdveld. Hieraan voorafgaand moest ook nog de sproei-installatie uit de grond gehaald worden en tevens dienden alle elektriciteitskabels te worden geneutraliseerd.

Er moet ongeveer 60 centimeter worden afgegraven. Het afgegraven gedeelte wordt koffer genoemd. Onder de koffer ligt de drainage. Dan volgt de opbouw van de onderbouw.
• Drainerende zandfundering
• Zand, steenslag of lava fundering

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.