Werkzaamheden Weteringsingel worden half augustus weer opgestart

29 juli 2015 door Hennie van der Zouw
Werkzaamheden Weteringsingel worden half augustus weer opgestart

HENDRIK IDO AMBACHT - Op de kruising van de Reeweg met de Weteringsingel zijn al enige tijd grootschalige werkzaamheden aan de gang. Het riool op deze locatie is vervangen en de kruising is inmiddels weer open voor verkeer.

Gelijktijdig met de rioolvervanging is bij de parkeerplaats van winkelcentrum Reeweg een extra uitrit aangelegd naar de Weteringsingel met enkele nieuwe parkeerplaatsen. Hierdoor is naast de extra parkeergelegenheid een betere verkeersdoorstroming mogelijk. De verbeteringen zijn in goed overleg met de winkeliers en de omwonenden tot stand gekomen.

In week 34 is de aannemer terug van vakantie en worden de werkzaamheden weer opgestart. Dan begint de reconstructie van de Weteringsingel tussen de Reeweg en de Nibbelinkstaat. De werkzaamheden duren tot november 2015. Voor meer informatie kijk op www.h-iambacht.nl/weteringsingel.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.