De 'Zomerparkdag' komt er weer aan

05 augustus 2015 door Hennie van der Zouw
De 'Zomerparkdag' komt er weer aan

HENDRIK IDO AMBACHT - Traditiegetrouw de dag waarop heel Hendrik-Ido-Ambacht vrijwilligers in het zonnetje zet: wat is er Ambachtser dan de Zomerparkdag? Voor iedereen een dag om naar uit te kijken.

Zomerparkdag 2015
Op zaterdag 29 augustus vieren we weer Zomerparkdag. Een dag vol met activiteiten en kraampjes, vanaf Louwersplein tot in de Schoof. Deze route is gevuld met diverse attracties, straattheater, demonstraties en de overbekende kinderrommelmarkt in het Baxpark. Niet op de laatste plaats is er aandacht voor de vele vrijwilligers die de gemeente rijk is. Kortom, de Zomerparkdag is er één om in uw agenda te zetten!

Het totale programma van Zomerparkdag 2015.

Kinderspeelgoedmarkt
Ieder jaar wordt tijdens de Zomerparkdag een vrijmarkt in het Burgemeester Baxpark bij de Antoniuslaan gehouden voor het verkopen van kinderspeelgoed. Om deze speelgoedmarkt in goede harmonie te laten verlopen, zijn er enkele regels voor verkopers opgesteld.

Organisatie
De Zomerparkdag wordt georganiseerd door gemeente Hendrik-Ido-Ambacht en participanten zoals Cascade en winkeliersvereniging De Schoof. Heeft u vragen over de Zomerparkdag, bel dan tijdens kantooruren 078 770 2609.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.